rondreis sardinie

Fly drive Sardinië

rondreis sardinie
Over ons

Tururi Tours is een professionele reisorganisatie met 20 jaar ervaring. Wij bieden verschillende rondreizen op Sicilië aan, zoals individuele fly & drive-rondreizen, groepsreizen, zeiltochten, trek- en fietstochten in de natuur. Daarnaast bieden we ook Sardinië rondreizen aan. Lees meer over ons.

Lees meer over

Sardinië

Sardinië Hoogtepunten

Sardinië is het één na grootste eiland van de Middellandse Zee. Het is een autonome regio binnen de Italiaanse Republiek en heeft ongeveer 1,65 miljoen inwoners. Zie hier meer over de feiten en hoogtepunten van dit wonderschone eiland.
Ontdek meer

Rondreis Sardinië

De keuze voor Tururi is snel gemaakt als we in maart 2016 besluiten om in de zomer op rondreis naar ...
Ontdek meer

Wandelen op Sardinië: Cala Goloritzè

Golfo di Orosei, een reeks stranden en hoge kliffen aan de oostkust van Sardinië met ongelooflijk helder zeewater en paradijselijke ...
Ontdek meer

Ontdek onze rondreizen

Sardinië Rondreizen

Traditie, natuur en charme

Verken Sardinië in 8 dagen met gastvrije accommodaties, authentieke cultuur, ongerepte natuur en een warme familiare sfeer. Ontdek lokale tradities, geniet van regionale gerechten en maak betoverende wandelingen.
Ontdek meer

Authentiek Sardinië

Ontdek het authentieke Sardinië tijdens deze 15-daagse fly & drive met gezellige B&B's, lokale ontmoetingen, natuur en cultuur. Betoverende stranden, middeleeuwse stadjes, en gastvrijheid.
Ontdek meer

Sardinië Slow Chic

Ervaar de betovering van Sardinië in deze 15-daagse reis vol kleinschalige accommodaties, cultuur, uitmuntende wijnen en smaakvolle keuken. Ontdek kustpracht, authentiek binnenland en ontmoet de lokale bevolking. Een onvergetelijke reis die zintuigen prikkelt en herinneringen creëert.
Ontdek meer

Zie ons gehele reisaanbod