Historische charme, gastvrij comfort

Terrazze di Montelusa

Feedback ontvangen voor Terrazze di Montelusa

 1. Francesco is een bijzonder man, zeer innemend en behulpzaam. De aanpak is zeer professioneel, in de goede zin van het woord. Bij aankomst wordt zeer uitgebreid verteld over de geschiedenis van Agrigento, de sightseeing plekken, enz. Het ontbijt was heel goed met variaties erin. Zeer aan te bevelen!

  Ludieke plek bij Francesco en wat weet die man veel van “zijn” stad. We hebben met verbazing gekeken hoe hij het parkeerprobleem van onze huurauto oploste en midden op straat ging staan, met mijn koffer in zijn handen, het verkeer gaat regelen. Wel heel veel trappen. Heel goed ontbijt en de gastheer was zeer zorgzaam. Verder vonden we dit toch meer een hotel dan een bed&breakfast.

Reacties zijn gesloten.

Deze accommodatie boeken

Voor meer informatie of speciale verzoeken vul het volgende formulier in of schrijf ons een email naar info@tururi.org

  Lees meer over

  Sicilië

  Verhalen over Sicilië

  Een overzicht van onze artikelen over Sicilië. Bekijk wat onze reizigers hebben ontdekt en meegemaakt. En wat kunt u verwachten ...
  Ontdek meer

  Veelgestelde vragen

  Sicilië leent zich het hele jaar voor een bezoek. Wie echter grote hitte, hoge prijzen en de drukte van de ...
  Ontdek meer

  Over Tururi

  Tururi Tours is opgericht in 2003 als reisorganisatie gespecialiseerd in Sicilië. Tururi Tours streeft ernaar om reizigers het echte Sicilië ...
  Ontdek meer

  Ontdek onze rondreizen

  Sicilië Rondreizen

  Charmant Sicilië: 15-daagse Fly en Drive

  Kleinschalige en smaakvolle adressen, stadjes en kunststeden, cultuur en geschiedenis, heerlijke traditionele gerechten en bijzondere wijnen.
  Ontdek meer

  Verrassend West Sicilië: 8-daagse Fly en Drive

  Ontdek tijdens deze 8-daagse reis de bijzondere natuur en cultuur van west-Sicilië en laat u zich verbazen over de schoonheid van een gebied dat niet is aangetast door het massatoerisme.
  Ontdek meer

  Landelijk Sicilië: 15-daagse Fly en Drive

  Agriturismo, ontspannen, familiaire sfeer, traditionele keuken, uitstekende wijnen, contact met de natuur, wandelingen op het platteland. Ook prettig voor verblijf met kinderen.
  Ontdek meer

  Zie ons gehele reisaanbod

  Add a new location

  ×