Charmant 19e-eeuws toevluchtsoord

Masseria Cianciò

Feedback ontvangen voor Masseria Cianciò

 1. Masseria Cianciò, was wat ons betreft dé place to be… héél gezellig, vrij luxueus ook wel, maar het heeft zo ongelooflijk veel charme, dus echt ook top! lekker ontbijt, regelen ook gewoon alles gelijk voor je als je iets vraagt, dus absolute aanrader!

  Masseria Ciancio… Een grote ommuurde boerderij met grote tuin erom heen met zwembad en heel professionele aanpak. Wij hadden daar een groot appartement in gerestaureerde boerderij. De plek was zeker een PRIMA uitvals punt om zoveel te bezoeken. Het zuid oosten vonden wij een heel afwisselende streek. Natuurschoon, prachtige baroksteden, heerlijke stranden. Het ontbijt was ook weer prima, service heel goed. Wij zijn de eerste nacht door het vreemde wankele bed gezakt, hilariteit. Constructie is heel wankel. Simon heeft snel een tekeningetje gemaakt hoe dat verstevigd kan worden. Bed is meteen gemaakt en wij kregen een dinner + wijn als compensatie voor de calamiteit. We hebben erg gelachen.

  We zijn net terug, en ik moet zeggen dat de accomodatie meer dan geweldig was, prima lag, gezellig was ingericht, en voor een gezelschap als het onze zeer geschikt was/is. Heerlijke week gehad!

  Zeer mooi accommodatie met vriendelijk personeel. Kwam zeer geordend en georganiseerd over met enige afstand tot de klant en iets hogere prijzen.

Reacties zijn gesloten.

Deze accommodatie boeken

Voor meer informatie of speciale verzoeken vul het volgende formulier in of schrijf ons een email naar info@tururi.org

  Lees meer over

  Sicilië

  Verhalen over Sicilië

  Een overzicht van onze artikelen over Sicilië. Bekijk wat onze reizigers hebben ontdekt en meegemaakt. En wat kunt u verwachten ...
  Ontdek meer

  Veelgestelde vragen

  Sicilië leent zich het hele jaar voor een bezoek. Wie echter grote hitte, hoge prijzen en de drukte van de ...
  Ontdek meer

  Over Tururi

  Tururi Tours is opgericht in 2003 als reisorganisatie gespecialiseerd in Sicilië. Tururi Tours streeft ernaar om reizigers het echte Sicilië ...
  Ontdek meer

  Ontdek onze rondreizen

  Sicilië Rondreizen

  Charmant Sicilië: 15-daagse Fly en Drive

  Kleinschalige en smaakvolle adressen, stadjes en kunststeden, cultuur en geschiedenis, heerlijke traditionele gerechten en bijzondere wijnen.
  Ontdek meer

  Verrassend West Sicilië: 8-daagse Fly en Drive

  Ontdek tijdens deze 8-daagse reis de bijzondere natuur en cultuur van west-Sicilië en laat u zich verbazen over de schoonheid van een gebied dat niet is aangetast door het massatoerisme.
  Ontdek meer

  Landelijk Sicilië: 15-daagse Fly en Drive

  Agriturismo, ontspannen, familiaire sfeer, traditionele keuken, uitstekende wijnen, contact met de natuur, wandelingen op het platteland. Ook prettig voor verblijf met kinderen.
  Ontdek meer

  Zie ons gehele reisaanbod

  Add a new location

  ×