19e-eeuwse gerestaureerde baglio in Marsala

La Portazza Resort

Feedback ontvangen voor La Portazza Resort

 1. La Portazza Resort: Prachtig adres om even tot rust te komen. Ook de ontmoeting met ander gasten van het verblijf uit andere landen tijdens het diner was heel bijzonder. Heerlijk gegeten.

  Zeer goed; een hele grote kamer, mooie badkamer en een gezellige, toegankelijke gastheer, een leuke sfeer in een echt Siciliaans huis en tuin. Je vertoefde ook in hun woonkamer. Hij had er zichtbaar plezier in. Wat ons betreft een echt bed&breakfast zoals wij verwachten. Overigens prima ontbijt en 2x (eenvoudig maar goed) diner.

  De persoonlijke aandacht van Antonio hebben we zeer gewaardeerd. Hij was constant gedistingeerd aanwezig. Hij deed alles om het ons naar de zin te maken, en dat op een natuurlijk authentieke wijze. De diners waren heerlijk bereid door de vrouw van Antonio.

Reacties zijn gesloten.

Deze accommodatie boeken

Voor meer informatie of speciale verzoeken vul het volgende formulier in of schrijf ons een email naar info@tururi.org

  Lees meer over

  Sicilië

  Verhalen over Sicilië

  Een overzicht van onze artikelen over Sicilië. Bekijk wat onze reizigers hebben ontdekt en meegemaakt. En wat kunt u verwachten ...
  Ontdek meer

  Veelgestelde vragen

  Sicilië leent zich het hele jaar voor een bezoek. Wie echter grote hitte, hoge prijzen en de drukte van de ...
  Ontdek meer

  Over Tururi

  Tururi Tours is opgericht in 2003 als reisorganisatie gespecialiseerd in Sicilië. Tururi Tours streeft ernaar om reizigers het echte Sicilië ...
  Ontdek meer

  Ontdek onze rondreizen

  Sicilië Rondreizen

  Charmant Sicilië: 15-daagse Fly en Drive

  Kleinschalige en smaakvolle adressen, stadjes en kunststeden, cultuur en geschiedenis, heerlijke traditionele gerechten en bijzondere wijnen.
  Ontdek meer

  Verrassend West Sicilië: 8-daagse Fly en Drive

  Ontdek tijdens deze 8-daagse reis de bijzondere natuur en cultuur van west-Sicilië en laat u zich verbazen over de schoonheid van een gebied dat niet is aangetast door het massatoerisme.
  Ontdek meer

  Landelijk Sicilië: 15-daagse Fly en Drive

  Agriturismo, ontspannen, familiaire sfeer, traditionele keuken, uitstekende wijnen, contact met de natuur, wandelingen op het platteland. Ook prettig voor verblijf met kinderen.
  Ontdek meer

  Zie ons gehele reisaanbod

  Add a new location

  ×