Gezonde gastvrijheid bij Feudo Muxarello

Feudo Muxarello

Feedback ontvangen voor Feudo Muxarello

 1. Ook bij Feudo Muxarello met zijn prachtige zwembad en mooie slaapvertrekken. Ook hier roemen wij de huiselijkheid.

  Een mooi voorbeeld van hoe elk nadeel zijn voordeel heeft, ondanks dat het afgelegen ligt is het een erg mooie locatie waar mensen heel erg hun best doen. De Engelse taal zijn ze nog niet machtig, daar wordt aan gewerkt dmv een cursus maar met handen, voeten en een smartphone voor de vertaling kwamen we een heel eind en erg leuke dagen gehad. Misschien wel de leukste dagen van de vakantie, het avond eten was met de hele familie, allemaal even belangstellend en het werd altijd gezellig laat.

  Topper! Hele aardige eigenaar leuk om met elkaar heerlijk te eten. Enthousiaste mensen die weten hoe je het de gasten naar hun zin moet maken. De naamgeving op het bord aan de weg is niet de naam die op ons formulier stond.

  Een hele mooie situering in de heuvels en als klap op de vuurpijl een prachtig, groot huis met veel ruimte er om heen. Alles helemaal nieuw… super!

Reacties zijn gesloten.

Deze accommodatie boeken

Voor meer informatie of speciale verzoeken vul het volgende formulier in of schrijf ons een email naar info@tururi.org

  Lees meer over

  Sicilië

  Verhalen over Sicilië

  Een overzicht van onze artikelen over Sicilië. Bekijk wat onze reizigers hebben ontdekt en meegemaakt. En wat kunt u verwachten ...
  Ontdek meer

  Veelgestelde vragen

  Sicilië leent zich het hele jaar voor een bezoek. Wie echter grote hitte, hoge prijzen en de drukte van de ...
  Ontdek meer

  Over Tururi

  Tururi Tours is opgericht in 2003 als reisorganisatie gespecialiseerd in Sicilië. Tururi Tours streeft ernaar om reizigers het echte Sicilië ...
  Ontdek meer

  Ontdek onze rondreizen

  Sicilië Rondreizen

  Charmant Sicilië: 15-daagse Fly en Drive

  Kleinschalige en smaakvolle adressen, stadjes en kunststeden, cultuur en geschiedenis, heerlijke traditionele gerechten en bijzondere wijnen.
  Ontdek meer

  Verrassend West Sicilië: 8-daagse Fly en Drive

  Ontdek tijdens deze 8-daagse reis de bijzondere natuur en cultuur van west-Sicilië en laat u zich verbazen over de schoonheid van een gebied dat niet is aangetast door het massatoerisme.
  Ontdek meer

  Landelijk Sicilië: 15-daagse Fly en Drive

  Agriturismo, ontspannen, familiaire sfeer, traditionele keuken, uitstekende wijnen, contact met de natuur, wandelingen op het platteland. Ook prettig voor verblijf met kinderen.
  Ontdek meer

  Zie ons gehele reisaanbod

  Add a new location

  ×