17e-eeuws charmehotel

Etna Hotel

Feedback ontvangen voor Etna Hotel

 1. Prima hotel! De directe omgeving is niet echt uitnodigend voor bijvoorbeeld een wandeling, maar het is heel practisch om de vulkaan en de regio te bezoeken. Het uitzicht op de Etna is heel mooi. Het zwembad en de gebouwen zelf zijn heel sfeervol. Het ontbijt ook prima!

  Uitstekend hotel, vooral zeer praktisch gelegen met het oog op de verkenning van de vulkaan en de hele regio. Verkenning die ik dus wel heb kunnen doen terwijl er een uitbarsting aan de gang was! Ook een pluspunt is het restaurant Borgo dell’Etna naast het hotel ( met een lekkere keuken en alweer een zeer vriendelijke bediening).

  In Hotel Etna verbleven wij drie nachten in een prachtige kamer met uitzicht op de Etna. Het hotel is vlakbij de doorgaande weg, maar het is verbazingwekkend hoe rustig gelegen het ondanks dit is. Tevens een prima restaurant in het hotel, waar wij heerlijk gegeten hebben.

Reacties zijn gesloten.

Deze accommodatie boeken

Voor meer informatie of speciale verzoeken vul het volgende formulier in of schrijf ons een email naar info@tururi.org

  Lees meer over

  Sicilië

  Verhalen over Sicilië

  Een overzicht van onze artikelen over Sicilië. Bekijk wat onze reizigers hebben ontdekt en meegemaakt. En wat kunt u verwachten ...
  Ontdek meer

  Veelgestelde vragen

  Sicilië leent zich het hele jaar voor een bezoek. Wie echter grote hitte, hoge prijzen en de drukte van de ...
  Ontdek meer

  Over Tururi

  Tururi Tours is opgericht in 2003 als reisorganisatie gespecialiseerd in Sicilië. Tururi Tours streeft ernaar om reizigers het echte Sicilië ...
  Ontdek meer

  Ontdek onze rondreizen

  Sicilië Rondreizen

  Charmant Sicilië: 15-daagse Fly en Drive

  Kleinschalige en smaakvolle adressen, stadjes en kunststeden, cultuur en geschiedenis, heerlijke traditionele gerechten en bijzondere wijnen.
  Ontdek meer

  Verrassend West Sicilië: 8-daagse Fly en Drive

  Ontdek tijdens deze 8-daagse reis de bijzondere natuur en cultuur van west-Sicilië en laat u zich verbazen over de schoonheid van een gebied dat niet is aangetast door het massatoerisme.
  Ontdek meer

  Landelijk Sicilië: 15-daagse Fly en Drive

  Agriturismo, ontspannen, familiaire sfeer, traditionele keuken, uitstekende wijnen, contact met de natuur, wandelingen op het platteland. Ook prettig voor verblijf met kinderen.
  Ontdek meer

  Zie ons gehele reisaanbod

  Add a new location

  ×