CasaPerrotta

Op de hellingen van de Etna

Case Perrotta

CasaPerrotta

Feedback ontvangen voor Case Perrotta

 1. Indrukwekkende accommodatie en dito omgeving. Het restaurant bood in eerste aanleg heel veel, maar vervolgens ook veel van hetzelfde. Overigens heel betaalbaar. Hoewel eenvoudig scoorde het ontbijt voldoende.

  Allervriendelijkste ontvangst. Mooi royale kamer. Case Perotta heeft blijkbaar een goede naam wat keuken betreft. Je krijgt er veel voor niet al te veel geld, Ze hebben geen kaart en bijna geen afwisseling. Dat vonden wij wel eentonig. Maar de Etna is prachtig en indrukwekkend. Er lag nog sneeuw op de top! Het maakt deze plek zeer de moeite waard, maar drie dagen is hier voldoende.

  Prima locatie, mooie ligging, goede kamer. Het was er een stuk onpersoonlijker (een beetje hotel sfeer) dan bij de andere adressen en het ontbijt was niet echt super. Een voordeel was wel dat de Etna in de achtertuin ligt!

Reacties zijn gesloten.

Deze accommodatie boeken

Voor meer informatie of speciale verzoeken vul het volgende formulier in of schrijf ons een email naar info@tururi.org

  Lees meer over

  Sicilië

  Verhalen over Sicilië

  Een overzicht van onze artikelen over Sicilië. Bekijk wat onze reizigers hebben ontdekt en meegemaakt. En wat kunt u verwachten ...
  Ontdek meer

  Veelgestelde vragen

  Sicilië leent zich het hele jaar voor een bezoek. Wie echter grote hitte, hoge prijzen en de drukte van de ...
  Ontdek meer

  Over Tururi

  Tururi Tours is opgericht in 2003 als reisorganisatie gespecialiseerd in Sicilië. Tururi Tours streeft ernaar om reizigers het echte Sicilië ...
  Ontdek meer

  Ontdek onze rondreizen

  Sicilië Rondreizen

  Charmant Sicilië: 15-daagse Fly en Drive

  Kleinschalige en smaakvolle adressen, stadjes en kunststeden, cultuur en geschiedenis, heerlijke traditionele gerechten en bijzondere wijnen.
  Ontdek meer

  Verrassend West Sicilië: 8-daagse Fly en Drive

  Ontdek tijdens deze 8-daagse reis de bijzondere natuur en cultuur van west-Sicilië en laat u zich verbazen over de schoonheid van een gebied dat niet is aangetast door het massatoerisme.
  Ontdek meer

  Landelijk Sicilië: 15-daagse Fly en Drive

  Agriturismo, ontspannen, familiaire sfeer, traditionele keuken, uitstekende wijnen, contact met de natuur, wandelingen op het platteland. Ook prettig voor verblijf met kinderen.
  Ontdek meer

  Zie ons gehele reisaanbod

  Add a new location

  ×