Magische Masseria Susafa in Sicilië

Susafa

Feedback ontvangen voor Susafa

 1. We vonden vooral Susafa eruit springen qua gastvrijheid. We voelden ons erg welkom en er werd alles aan gedaan om het iedereen naar de zin te maken. Het eten was echt fantastisch.

  Qua locatie is er niets mooiers dan Susafa. De scenery is werkelijk onovertroffen. Ook hier hebben we heerlijk gegeten. Met Manfredi hebben we in het zeer sfeervolle bargedeelte heerlijk naar muziek geluisterd. Wat een apparatuur heeft die jongen.

  Prachtig gebouwd, met veel zorg voor detail. Ook een geweldige omgeving, met de mooiste vergezichten. De mensen waren ontzettend vriendelijk en gastvrij, Manfredi was erg inspirerend door te vertellen over de geschiedenis van ‘zijn land’ en hoe hij dit country hotel heeft ontwikkeld. Het eten was uitmuntend, met name ’s avonds. Het ontbijt voldeed prima.

Reacties zijn gesloten.

Deze accommodatie boeken

Voor meer informatie of speciale verzoeken vul het volgende formulier in of schrijf ons een email naar info@tururi.org

  Lees meer over

  Sicilië

  Verhalen over Sicilië

  Een overzicht van onze artikelen over Sicilië. Bekijk wat onze reizigers hebben ontdekt en meegemaakt. En wat kunt u verwachten ...
  Ontdek meer

  Veelgestelde vragen

  Sicilië leent zich het hele jaar voor een bezoek. Wie echter grote hitte, hoge prijzen en de drukte van de ...
  Ontdek meer

  Over Tururi

  Tururi Tours is opgericht in 2003 als reisorganisatie gespecialiseerd in Sicilië. Tururi Tours streeft ernaar om reizigers het echte Sicilië ...
  Ontdek meer

  Ontdek onze rondreizen

  Sicilië Rondreizen

  Charmant Sicilië: 15-daagse Fly en Drive

  Kleinschalige en smaakvolle adressen, stadjes en kunststeden, cultuur en geschiedenis, heerlijke traditionele gerechten en bijzondere wijnen.
  Ontdek meer

  Verrassend West Sicilië: 8-daagse Fly en Drive

  Ontdek tijdens deze 8-daagse reis de bijzondere natuur en cultuur van west-Sicilië en laat u zich verbazen over de schoonheid van een gebied dat niet is aangetast door het massatoerisme.
  Ontdek meer

  Landelijk Sicilië: 15-daagse Fly en Drive

  Agriturismo, ontspannen, familiaire sfeer, traditionele keuken, uitstekende wijnen, contact met de natuur, wandelingen op het platteland. Ook prettig voor verblijf met kinderen.
  Ontdek meer

  Zie ons gehele reisaanbod

  Add a new location

  ×