Case-Briza-9904-7

Idyllische agriturismo nabij Modica

Case Brizza

Case-Briza-9904-7

Feedback ontvangen voor Case Brizza

 1. Een geweldige plek, prachtig uitzicht en ook hier weer zeer hartelijk ontvangen door de eigenaresse en haar zoon.
  Heel gemoedelijke sfeer, prima ontbijt. Heerlijk pluspunt toch wel de jacuzzi.

  De topper was qua persoonlijke benadering, qua slaapruimte en qua eten ‘Case Brizza’ bij Modica. Wat een kokkin is die Giuseppina en het is ook nog eens een aardig mens.

  Toen we de doodlopende straat inreden wist ik dat het ‘goed’ was, we hebben ons hier onmiddellijk op ons gemak en thuis gevoeld. Eigenlijk klopte alles! Deze plek en de mensen hebben ons hart gestolen.

  Casa Brizza overtrof al onze verwachtingen. Wat een prachtige plek en wat een aardige mensen. De kamer en de badkamer waren super groot en mooi gerestaureerd en ingericht. Het was heel fijn dat we met hun in het Engels konden praten.

  Bij Casa Brizza zat je met de andere gasten aantafel en mede door toedoen van Giusepinna en haar kookkunst en verhalen heerste er een zeer gemoedelijke sfeer. De ontmoeting met andere mensen in een ongedwongen sfeer heeft altijd toch iets bijzonders.

Reacties zijn gesloten.

Deze accommodatie boeken

Voor meer informatie of speciale verzoeken vul het volgende formulier in of schrijf ons een email naar info@tururi.org

  Lees meer over

  Sicilië

  Verhalen over Sicilië

  Een overzicht van onze artikelen over Sicilië. Bekijk wat onze reizigers hebben ontdekt en meegemaakt. En wat kunt u verwachten ...
  Ontdek meer

  Veelgestelde vragen

  Sicilië leent zich het hele jaar voor een bezoek. Wie echter grote hitte, hoge prijzen en de drukte van de ...
  Ontdek meer

  Over Tururi

  Tururi Tours is opgericht in 2003 als reisorganisatie gespecialiseerd in Sicilië. Tururi Tours streeft ernaar om reizigers het echte Sicilië ...
  Ontdek meer

  Ontdek onze rondreizen

  Sicilië Rondreizen

  Charmant Sicilië: 15-daagse Fly en Drive

  Kleinschalige en smaakvolle adressen, stadjes en kunststeden, cultuur en geschiedenis, heerlijke traditionele gerechten en bijzondere wijnen.
  Ontdek meer

  Verrassend West Sicilië: 8-daagse Fly en Drive

  Ontdek tijdens deze 8-daagse reis de bijzondere natuur en cultuur van west-Sicilië en laat u zich verbazen over de schoonheid van een gebied dat niet is aangetast door het massatoerisme.
  Ontdek meer

  Landelijk Sicilië: 15-daagse Fly en Drive

  Agriturismo, ontspannen, familiaire sfeer, traditionele keuken, uitstekende wijnen, contact met de natuur, wandelingen op het platteland. Ook prettig voor verblijf met kinderen.
  Ontdek meer

  Zie ons gehele reisaanbod

  Add a new location

  ×