Bijzondere B&B bij Etna

Casa di Pippinitto

Feedback ontvangen voor Casa di Pippinitto

 1. De eerste indruk was erg goed hier. De routebeschrijving was erg duidelijk en een vriend van de eigenaar stond ons op te wachten met een flesje wijn. Het is een prachtig landgoed om heerlijk te relaxen en de Etna is op steenworp afstand.

  Heerlijke plek, goeie sfeer en een fantastische man. Relaxed, gemakkelijk, hartelijk. Leuk om mee praten, mee te helpen in de keuken en een borrel te drinken. Voor ’t eerst van ons leven moerbeien en een soort enorme citroenen (cedra?) gegeten. Geholpen met nespola jam maken en genoten van het heerlijke ontbijt. Hij mag je graag, Mario. Wij gaan vást nog eens terug.

  Alleen maar positieve punten bij de B&B van Cesare in Santa Venerina, vooral het beeld dat hij zo charmant met een heerlijke schaal vers fruit naar buiten kwam op ons te begroeten blijft op mijn netvlies staan! Een heerlijke plek, ik begrijp goed waarom het jullie favoriet is! Cesare was altijd bereid om informatie over de omgeving te verschaffen en het was fijn om daar te kunnen koken, we hebben, tot genot van de baas, gebruikgemaakt van de producten uit zijn groentetuin.

  Sfeervol, aardige mensen, open en communicatief. Spreken goed Engels. Erg leuk die grote tafel waar je meteen aan gaat zitten en Cesare schenkt een plaatselijk wijntje. Prachtige tuin. Prima ontbijt. De speciale wandeling rond de Etna (tip van Cesare) was fantastisch.

Reacties zijn gesloten.

Deze accommodatie boeken

Voor meer informatie of speciale verzoeken vul het volgende formulier in of schrijf ons een email naar info@tururi.org

  Lees meer over

  Sicilië

  Verhalen over Sicilië

  Een overzicht van onze artikelen over Sicilië. Bekijk wat onze reizigers hebben ontdekt en meegemaakt. En wat kunt u verwachten ...
  Ontdek meer

  Veelgestelde vragen

  Sicilië leent zich het hele jaar voor een bezoek. Wie echter grote hitte, hoge prijzen en de drukte van de ...
  Ontdek meer

  Over Tururi

  Tururi Tours is opgericht in 2003 als reisorganisatie gespecialiseerd in Sicilië. Tururi Tours streeft ernaar om reizigers het echte Sicilië ...
  Ontdek meer

  Ontdek onze rondreizen

  Sicilië Rondreizen

  Charmant Sicilië: 15-daagse Fly en Drive

  Kleinschalige en smaakvolle adressen, stadjes en kunststeden, cultuur en geschiedenis, heerlijke traditionele gerechten en bijzondere wijnen.
  Ontdek meer

  Verrassend West Sicilië: 8-daagse Fly en Drive

  Ontdek tijdens deze 8-daagse reis de bijzondere natuur en cultuur van west-Sicilië en laat u zich verbazen over de schoonheid van een gebied dat niet is aangetast door het massatoerisme.
  Ontdek meer

  Landelijk Sicilië: 15-daagse Fly en Drive

  Agriturismo, ontspannen, familiaire sfeer, traditionele keuken, uitstekende wijnen, contact met de natuur, wandelingen op het platteland. Ook prettig voor verblijf met kinderen.
  Ontdek meer

  Zie ons gehele reisaanbod

  Add a new location

  ×