Sicilië: liefde op het eerste gezicht

Inleiding
We willen graag een recensie met jullie delen waar we heel erg trots op zijn. Door dit soort berichten krijgen we nog meer zin om onze reizen waar mogelijk nóg leuker en beter te maken.

Beste mensen van Tururi,

Ik ben talloze keren op Sicilië geweest, het heeft mijn hart gestolen. Inmiddels heb ik de belangrijkste plaatsen bezocht, ben ik op de mooiste stranden geweest en heb ik veel typische streekgerechten geproefd. En toch, ondanks al die vakanties, had ik nog steeds het gevoel dat ik het échte Sicilië, ongerept en authentiek nog niet had meegemaakt.

Voor mijn volgende vakantie wilde ik die plekken bezoeken die niet in alle gidsen stonden, het onbekende Sicilië. Tijdens het zoeken kwam ik op een gegeven moment op de site van Tururi en zag ik dat jullie reizen op maat naar Sicilië aanboden.

Jullie rondreis ”Authentiek Sicilië” maakte me nieuwsgierig, dus vulde ik het contactformulier in. Al na enkele uren kreeg ik een spontaan en enthousiast mailtje van Mario waar de liefde voor Sicilië en de passie voor zijn werk vanaf droop. Hij stelde enkele gerichte vragen om te begrijpen wat ik graag wilde zien en doen.

Mijn reactie was snel en duidelijk: “Ik wil het échte Sicilië zien. Wat kunnen jullie voor me doen?”.

Mario’s antwoord was precies wat ik zocht. Hij stelt een bijzondere ervaring voor, niet alleen maar een vakantie: een rondreis langs een aantal plekken en ontmoetingen met bijzondere Sicilianen, zoals bijvoorbeeld in Sant’Angelo Muxaro, een onbeschrijflijk bijzondere plek waar de tijd geen vat op lijkt te hebben. Het voorgestelde programma was mij op het lijf geschreven: excursies, proeverijen en workshops zoals het bereiden van ricotta!

Sant'Angelo Muxaro

Mario had mijn wensen omgezet in een droomreis. Alles was tot in de puntjes geregeld zodat ik onbezorgd kon genieten: van de beste transfer vanaf de luchthaven tot de ophaaltijd van de huurauto en de reistijd naar de eerste accommodatie, de keuze van de beste onderkomens tot de vele tips voor interessante bezoeken en dingen om te doen. Ik heb ongelooflijk genoten van mijn reis over dit onvergetelijke en onvergelijkbare eiland. Eindelijk begin ik  Sicilië ècht te ontdekken. En geloof mij, dat smaakt naar meer!

Ik wil iedereen bij Tururi dan ook bij deze graag hartelijk bedanken voor deze onvergetelijke ervaring. Grazie e alla prossima!

einen Kommentar hinterlassen

Ihre Email-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert **

*

Facebook

Pinterest